Esbjergkommune.dk
Læs op Kontakt Indeks

Invitation til regentbesøg i Esbjerg og Mandø den 2. og 3. juni 2008

Mandag den 2. og tirsdag den 3. juni gæster Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hans Kongelige Højhed Prins Henrik Esbjerg og Mandø. Med syv besøg på førstedagen og besøget på vadehavsøen Mandø på andendagen er der lagt op til en begivenhedsrig tur i det Vestjyske.

Pressen er naturligvis inviteret, men deltagelse kræver forudgående akkreditering.

Akkrediteringen foregår via regentbesøgets hjemmeside
regent.esbjergkommune.dk under Presserum.
På hjemmesiden er der desuden er yderligere information om det royale besøg.

Deadline for ansøgning om presseakkreditering er mandag den 19. maj 2008, og akkrediteringen er først godkendt, når der er kommet svar retur pr. mail.

Akkrediteringen giver som udgangspunkt adgang til at følge regentparrets besøg i Esbjerg og på Mandø, på nærmere angivne steder.
Vi stiller to busser til rådighed for pressen som vil følge/køre foran regentparret.
To gange skal du bestemme dig for, hvilken rute du vil følge.
Af programmet kan du se, at vi ikke kan nå både at være på Sædding Strand og i Hjerting Kirke. Derfor skal du vælge, hvilket af de to steder du vil være med.
Desuden deler regentparret sig over middag til to virksomhedsbesøg, hvor HM Dronningen besøger Semco Maritime på Esbjerg havn, hvor hun bl.a. skal se en stor nybygget beboelsesplatform til Nordsøen, og HKH Prinsgemalen besøger Blue Water Shipping på havnen i Esbjerg.
Her skal du også vælge.

Vi er naturligvis værter ved frokost begge dage og aftensmad den 2. juni, såfremt du ønsker dette.
Har du brug for overnatning hjælper vores turistkontor gerne med
booking.

Obligatorisk orientering
Mandag den 2. juni kl. 8.30 er der orienteringsmøde for pressen på Esbjerg Rådhus. Mødet er obligatorisk for alle deltagere. Her udleveres akkrediteringskort, som skal bæres synligt under hele besøget.

For yderligere information kontakt:

Ole Asmussen
Kommunikationskonsulent
Mobil 2774 1536

Esbjerg Kommune • Torvegade 74 • 6700 Esbjerg • 7616 1616 • raadhuset@esbjergkommune.dkwebmaster