Esbjergkommune.dk
Læs op Kontakt Indeks
Indhold

Blue Water Shipping

Esbjergensisk verdensomspændende shippingvirksomhed

Blue Water Shipping

Når Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen besøger Blue Waters hovedsæde på Trafikhavnskaj i Esbjerg, vil han møde en af de største operatører på Esbjerg Havn.

 
Den verdensomspændende shippingvirksomhed løser med 750 medarbejdere fordelt over 45 kontorer i 23 lande et bredt spektrum af transportopgaver til lands, til vands og i luften.
 
Omkring hovedkontoret i Esbjerg Trafikhavn råder Blue Water over 100.000 m2 åbne arealer og ti pakhuse med i alt 25.000 m2 plads placeret direkte på kajsiden. Hovedparten af disse faciliteter anvendes i dag til aktiviteter og kunder relateret til olie-, gas- og vindmølleindustrien onshore og offshore.
 
Opgaver for olie-, gas- og vindmølleindustrien
Blandt aktiviteterne i Esbjerg er transport- og lagerløsninger for den voksende olie- og energisektor.
 
Siden firmastarten i 1972, hvor den første olie fra Nordsøen kom til Danmark, har Blue Water arbejdet med globale transportløsninger og andre serviceydelser for olieselskaber og servicefirmaer, der er involveret i olie- og gasindustrien. Der transporteres alle former for olieudstyr – fra små kurérforsendelser til transport af olierigge. Blue Water er også meget involveret i transport af vindmøller over det meste af verden.
 
Esbjergensiske rødder
Blue Water blev grundlagt af Kurt Skov i Esbjerg i 1972, og Kurt Skov er stadig administrerende direktør for Blue Water Gruppen. Kurt Skov blev i 2008 af Ugeavisen Esbjerg kåret som Årets esbjergenser for den rolle, hans livsværk spiller og vil spille i fremtiden i Esbjerg.
 
 
Læs mere på www.bws.dk
Regentparret

Regentparret

 
Esbjerg Kommune • Torvegade 74 • 6700 Esbjerg • 7616 1616 • raadhuset@esbjergkommune.dkwebmaster