Esbjergkommune.dk
Læs op Kontakt Indeks
Indhold

 

En ting er sikkert. Der bliver trængsel i gaderne, når regentparret kører i karet gennem byen. Det er derfor en rigtig god idé at komme i god tid for at få en god plads på ”første parket” når kareten og de 48 gardehusarer kommer forbi.
Om du vil tage bussen, cyklen, benene eller bilen bestemmer du selv, men P-pladserne i midtbyen vil være eftertragtede!
 
Alle tilkørselsveje langs karet-ruten den 2. juni er spærret af politiet og en del P-pladser vil derfor ikke kunne benyttes.
 
Du kan ikke komme på havnen med din bil. Dels er dokhavnen spærret af ved det normale arbejdsområde og dels er Britanniavej spærret ved Østre Havnevej. Du er naturligvis meget velkommen på havnekajen ved Newcastlekaj når Dannebrog lægger til kaj, men du bliver nødt til at gå det sidste stykke vej fra en P-plads i byen til havnekajen.
 
Alle P-pladser direkte på ruten vil blive spærret søndag den 1. juni fra kl. 20.00 til mandag den 2. juni kl. 11.00.
 
Efter modtagelsen på rådhuset kører regentparret til skulpturgruppen ”Mennesket ved Havet” på Sædding Strand. P-pladsen her er også afspærret både søndag den 1. og mandag den 2. juni – indtil besøget har fundet sted. Vil du opleve regentparret på stranden opfordrer vi dig til at parkere ved fiskeri- og Søfartsmuseet, Sædding Centret eller i sidegaderne til Sædding Strandvej.
 
På kortet under "Karettur" kan du se de åbne P-pladser i byen.
 
Regentparret

Regentparret

 
Esbjerg Kommune • Torvegade 74 • 6700 Esbjerg • 7616 1616 • raadhuset@esbjergkommune.dkwebmaster